Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Ponedeljak 13.08.2012.
18:52
Vijesti A
Bivši rektor Univerziteta u Sarajevu Jusuf Mulić pokrenuo je inicijativu u Bosni i Hercegovini kako bi se toj državi vratio izlaz na otvoreno more i to u Crnoj Gori.
Ponedeljak 13.08.2012.19:57
E, ako je tako, onda i mi Sremci možemo da tražimo da Ilok bude unutar granica Srema kao što je bio za vreme Vojne krajine, i još mnogo pre, a po tome nam pripada i deo Baranje zajedno sa Vukovarom! I iako se u tamburaškim pesmama peva "...ja sam seka iz Osijeka" mi znamo da se taj grad nekad zvao OSEK i da nam takođe pripada!
Ponedeljak 13.08.2012.20:13
nece crna gora nikad dat nikome ni metar svoje zemlje...mi smo svoju zemlju branili vijekovima na ovaj ili onaj nacin...dok ste se vi razmnozavali pa danas lazete i izmisljate svoja junastva teritorije i hrabrost, nije to od bosne niti srbije ni jedan pedalj crne gore nije niciji do crnogorski. uostalom kad se srbija pripoji turskoj jer joj je pripadala 527 godina tad cemo i mi dat sutorinu bosni , sta god bosna da je.
Ponedeljak 13.08.2012.21:33
dace te dace te , kada su vam vekovni neprijatelji postali bolji od vekovnih prijatelja pitacete imal jos ... ....nego unazad dali ste metohiju srbiji.. metohija je bila crnogorska sto ne trazite ono sto je vashe po pravu ?i treba metohija biti vasha po istorijskom pravu nego sta mislite zasto siptari izozstavljaju ono metohija ... nije dzaba
Sreda 15.08.2012.16:26
postoji pravilo koga se svi pridrzavaju u svetu : ko drzi zaliv njemu i priobalje. jedino je u svetu prevlaka presedan... zna se i zasto ...
Ponedeljak 13.08.2012.20:22
pa ok trebinje je srbsko i to podrucje bi pripalo i treba da pripadne republici srbskoj, naravno bi federaciji predstavljalo problem , druga stvar sto je federacija gladna tudje teritorije,+nije po dejtonu,e sada analogno bi trebalo onda srbija da trazi povracaj teritorije oko opstina mitrovica i leposavic jer je isto tako nekim komunjarskim dekretima bezveznim pripojeno autonomnoj jedinici kosova i Metohije,naravno uvek ce se stvari tumaciti protiv srba i srbskih interesa,tj uvek ide na nashu stetu.e naravno da podsetim gospodu koja se buca u bih,1908 i bih je bilo preko 80% srba(srbi su se smatrali i pravoslavne i muslimanske vere)kako god se okrene BiH je srbska teritorija i tacka*
Ponedeljak 13.08.2012.23:32
У Игалу и Херцег Новом живи већинско српско становништво које вероватно не би имало ништа против да промени државу и буде припојено Републици Српској.Срби у Црној Гори су грађани другог реда.
Ponedeljak 13.08.2012.20:44
Koja vasa drzava milogorac? Drzava koja ima stanovnika kao opstina Palilula? Drzava koju vecina stanovnistva ne dozivljava kao svoju.A sto se tice turskog ropstva,gde nadje 527 godina.Knjige u sake da ti se svet na smeje.Pljevlja su posle prvog balkanskog rata trebala pripasti Srbiji,narod je molio srpsku vojsku da ostane,ali su zbog dogovora sa kraljem Nikolom ipak data.Niksic i stara Hercegovina se nikad ne bi ujedinili sa C Gorom da ona tad nije bila srpska drzava.Boka je pripala Srbiji 1918. ali su je komunisti oduzeli i pripojili Crnoj Gori iako nikad u istoriji nije bila u njenom sastavu.
Ponedeljak 13.08.2012.20:55
527 godina, srbija je pripadala turskoj, narod se namnozio i nakotio zaza to vrijeme, najvece dzamije na balkanu su bile u danasnjem centru beograda, pa ste ih srusili da ne bude da ste turskoj pripadali vise no sto ste bili slobodni, boka je uvijek pripadala crnoj gori i koliko god da je pripadala mnogo vise je pripadala nego sto je vojvodina pripadala srbiji. i ko to vas laze da u crnoj gori vecina ne dozivljava crnu goru kao svoju drzavu??? te gluposti kad vam dodju posrbice iz cg jedni drugima baljezgajte. a ove ostale gluposti ne mogu da komentarisem jer zaista ali zaista veze s vezom nemas. dje sad ovcu da ucim letenju.
Ponedeljak 13.08.2012.21:22
O tome bi se eventualno moglo govoriti kad Republika Srpska postane nezavisna drzava. Ovaj predlog nekog Jusufa Mulića, iz anti-srpskog Sarajeva treba odmah shvatiti kao pokusaj muslimanske podvale i glatko odbaciti. Ja imam jednostavno pravilo, sto sam od starih ljudi naucio: Sve predloge sto dolaze od dokazanih srpskih neprijatelja treba ili odmah odbaciti, ili gledati vrlo sumnjicavo, nikad odmah prihvatiti. Tek ako su zadnjih bar 5 godina kontinuirano pokazali zelju za prijateljskim odnosima, mogu se uzeti ozbiljnije. Da se tako razmisljalo, nikad ne bi ni doslo do 5 oktobra. Tako razmisljaju svi pametni narodi: Englezi, Jevreji, Amerikanci,... Nazalost ne i Srbi, posebno ne u Bgdu.
Utorak 14.08.2012.16:44
Crnogorci cine manje od polovine stanovnistva C Gore,a ostalo otpada na Srbe,Albance i Muslimane-Bosnjake(plus Hrvati u Boki).Hrvati traze Boku,muslimani se bune na severu,dobijaju nove opstine (Petnjica) a Siptari traze svoje( opstina Tuzi),Srbi su potlaceni.Opstanak takve drzave je tesko zamisliv.Zalosno je samo sto slavno ime C Gore brukaju ovi "akademici dukljanski". Valjda im je draze da budu deo crvene Hrvatske ili velikoe Albanije. Umesto da vrate Njegosevu kapelu,oni se hvale komunistickim mauzolejom. Cirilica potpuno proterana,sve spremno za dolazak pape i unijacenje.Milo vrati se,ovce tvoje(ljubo cupic i ostali) ne mogu bez tebe.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)